Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är min själ

mitt allra innersta

det är skymt för mig

hoppas jag hittar mig

imorgon på väg till Eskilstuna







Fri vers av Helene Månsson
Läst 201 gånger
Publicerad 2006-04-20 22:36



Bookmark and Share


  Eline.P
Bra uttryckt med få ord. Om inte i Eskilstuna så fortsätt resa!!
2006-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma