Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du finns i mina tankar krigaren....jag vet att du klarar det här.


Kämparglöd...

Vi kämpar mot olika fiender 

jag & du, 

vissa uttröttande 

vissa dödande.


Jag mot en evig värk 

du mot leukemi.

 

Våran kämparglöd 

jävlar anamma 

ska föra oss framåt,

 
Mig mot ett vidare liv i värk 

dig mot ett friskt liv 

om gud vill oss väl.

 

Samtidigt som jag vet 

att jag kommer ha ett fåtal "bra" dagar

så är jag så tacksam 

att jag slipper utkämpa din strid, 

och ändå vill jag ta din värk.

 

Jag har nog aldrig skådat 

en så stark person tidigare i mitt liv, 

och visst förstår jag 

att även du har riktigt låga dagar.

 

Jag önskar jag kunde ta din 

smärta & trötthet, 

så att du fick mer energi 

för att bli frisk.

 

Nej, jag känner dig inte 

vi kämpar mot olika fiender....

 

Önskar dig all 

kärlek & styrka.

 

 

- Linda Elvin




Fri vers av hjortfot
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-26 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot