Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fridfullt sådär mitt i skogen du vet

 

jag kan föreställa mig oss
du och jag
sittandes där vid ån
slumrandes
i de två trädgårdsstolarna
du tog med ut i vildmarken
du vet
de där två som du kånkade runt på
i genom hela skogen
tills du hittade en plats
där vi kunde sitta
för oss själva
och lyssna in på tystnaden
en tystnad som du bara kan höra
mitt i en skog
en tystnad ackompanjerad av vinden
och en kör av fåglar
jag kan föreställa mig oss där
jag kan se det för mitt inre öga
det är höst
min favorit årstid
och du ler
med kråkfötterna dansandes kring ögonen

 

© Bild Oktober 2013 & Text Augusti 2015

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-26 19:34



Bookmark and Share


  Sebastian Noll
så vackert att jag nästan börjar gråta. annar gillar jag våren, nytt liv, nya tankar...
2015-09-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar text i höstkläder och fantastisk rofylld bild.
2015-08-27

  Per Drysén
Vacker, rofylld text om närhetens önskan med njutfylld närhet. Bra gjort!
2015-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP