Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonkaffet glöms bort

Skriver och skapar på
morgonkaffet tar flera
timmar att dricka upp
kallt men ändå gott
avslutar jag
den sista skvätten
nu tar pennan en liten
välförtjänt paus!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-27 13:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Kul.
2015-08-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP