Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad mina barn!


Heja på mina älskade!

Låt inte något i livet
sätta stop för era drömmar
avundsjukan lurar
lite varstans
bara att kliva över den
förminska och kväv
livet väntar på er
ta för er och visa
era framfötter
ni är unika och
värdefulla människor
öppna dörren
till framtiden
Gud vill det och
att ni ska vara lyckliga
blomstra den tid
ni finns på jord!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-08-29 18:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-09-03

  StinaJ VIP
Kloka ord förmedlade på ett väldigt fint sätt. Bra !
2015-08-30

  Bibbi VIP
Skriver under på Vici här.
2015-08-29

  Vici
Så fint skrivet av en mor till sina älskade barn, ömsint, uppmuntrande och rätt!


2015-08-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP