Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring

Färdas på moln

med solen som vägvisare

                                                       

Sjön jag en gång badat i

torkar ut

 

Andas in luften

känner doften av en fullväxt

blomma

 

Då molnen skingras

Väljer vissa att falla 

Andra att hoppa




Fri vers (Fri form) av Leosm
Läst 596 gånger och applåderad av 67 personer
Publicerad 2015-08-28 12:48



Bookmark and Share


    Mrsky
Jag tycker denna text var mycket fin!
2019-07-13

  Preech
Vackert!
2019-07-05

  Maiah VIP
Vackert med fina bilder vävda med naturbilder
2019-06-16

  Anna Helena VIP
Vackert bildspråk, insiktsfullt momentum
2019-06-09

  WyS VIP
Iakttagande och insiktsfullt!
2016-01-24

  Hon kallar sig poet VIP
Men å....den ...den var följsam men ändå träffsäker och..så där ..på slutet rent av fullträff. Gillar.
2016-01-20

  lila fjäderblomman VIP
Hoppfull förändring.
2015-08-30

    ej medlem längre
Vi är i förändringar,
2015-08-29

    ej medlem längre
Jag skrev en gång att vara den som skall skriva en nu men jag tycker att dom var som dom var. Så är det med det. Så
2015-08-29

  Hanna Mari Wallin
Mycket fint och berörande skrivet med en underton av allvar

(min tolkning)
2015-08-28

    ej medlem längre
Inte alltid
lätt med förändringar
Fint skrivet ...
2015-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Leosm
Leosm