Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksenruy

 

Någon läser mig

även det helt bortglömda 

tackar tar emot

 




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 187 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-08-28 19:36



Bookmark and Share


  Nanna X
Elöre...
2016-02-02

  Minkki VIP
"även det helt bortglömda"
vad fint!
Härligt att Någon fick en senryu
2015-09-04

  Anya VIP
Fin! Glad att diktarjaget känner tacksamhet.
2015-08-29

  Jaseph
Intressant text med många bottnar. Gillar mittenraden mest!
2015-08-29

    prima donna
Fin senruy! Fint sätt att tacka på
2015-08-29

  TrollTörnTrappan VIP
Känns oerhört värdefullt ibland ja, fastän man inte längre förväntar sig ögon, men får någons ändå!!
2015-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X