Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motsägelsefull är många politiker

Folk är rädda för att tala högt
år av "förtryck" har förminskat
deras självkänsla...
det är en av många orsaker
varför tystnad råder i landet..
socialismen är också Guds förnekande
glöm inte den knutna näven
uppsträckt emot skyn...
motsägelsefull är många politiker
de talar om jämlikhet
allas lika rätt i samhället
"allas lika värde"
om solidaritet och gemenskap
dessa ord är ett slag i ansiktet
handling och ord går inte ihop!
korruptionen har ökat
nedmonteringen av landet fortsätter
skatterna är en av världens högsta
ändå ska vi betala mer...
pensionen ska återigen sänkas
att de bara vågar gå på de äldre
som arbetat hårt och mycket
för sitt fosterland
en stor skam, tvi vale!
själva roffar politikerna åt sig
bor i finare områden
detta gäller ALLA politiker
dubbelmoral på högsta nivå!
de skulle bli tvingade att leva
i förorterna där mycket problem bor
se verklighetens vardag
snacka är lätt politiker
jag vill se handling
ni är mycket bra på att ljuga
det är dagens sanning!




mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-29 11:06



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Mycket bra sagt.
2015-08-29

  Larz Gustafsson VIP
Liberalismen och KD är precis lika gudsförnekande.
2015-08-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP