Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ålder är bara ett nummer!

Idag fyller mina barns pappa år
åren flyter på snabbt
som flodens ständiga ström
rinner livets korta tid..
inser att jag själv inte är så ung
skalet har åldrats
men inuti sprudlar
det lilla barnet..
bibeln talar om att den yttre
människan bryts ner..
men att den inre vill förnyas!
precis så känner jag
ålder är bara ett nummer
jag firar inte mina födelsedagar
gläds istället åt min inre förnyelse
ska ändå säga: Happy Birthday
till barnens far idag
och tala om att han inte ska bry sig
om sin stigande ålder
det är bara ett nummer!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-29 13:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Ett bra sätt...fint...
2015-09-01

  Bibbi VIP
Fint sagt.
2015-08-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP