Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla tyst farväl

Sakta glider
sommarens
tid förbi

Gulnade löv
dansar i vinden
faller så småningom

Kyligare vindar
kortare dagar
talar sitt tysta språk




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-29 13:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Visst kan det kännas vemodigt, men hösten kan också bli härlig...
2015-09-01

  Bibbi VIP
Lite vemodigt.
2015-08-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP