Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

upplopp på tomma gator...

de kan göra ont
orden
de kan skapa upplopp
på tomma gator

femhundra meter
över kullerstensgator
i ett frostslaget
Göteborg

ett cyniskt uppträdande
som får dig att gå
långt, långt, långt ...
bort

allt kvar, din halsduk
din doft...

(och jag klär av mig min gasmask...)




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-29 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric