Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
29.08.2015 Lördag. Märket 666 och tidens slut.


Där världen kremeras

Min kropp skälver av hjärtats rysningar.
Ska jag redan möta döden?

Där världen kremeras
sover inga hjältar.

Märkets sanslösa krav på foglighet
svettas hejdlöst över varje förlorad värld.

Vi vet!!

Dom kommer och tar er,
och vi vinner frihet.

När så världen brinner.




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-30 01:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Världen må brinna...men det gör också dina ord. Starka. Nakna.....och alltid berörande.
2015-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP