Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick tio ord av en vän att göra en text med....det här blev resultatet.


Kärlekens väg...

Med ett minne av din mjuka KYSS på min panna,

så drömmer jag mig bort.

Som i en roman fylld av KÄRLEK vill jag stanna,

där jag kan gå igenom drömmarnas port.

 

Där borta ser jag dig komma uppflugen på en HÄST,

i full galopp & med ett brett leende.

du spottar ur din SNUS som om du vet att du är bäst,

Dina ögon lyser av bus & av självförtroende.

 

Vi dricker KAFFE ihop med endast ljus som lyser,

myser sen som nyförälskade i paradisets solnedgång.

Med en WHISKEY efter fikat vi myser,

sen älskar vi gång efter gång.

 

I morgonens värmande strålar du kommer med CHOKLAD,

jag är lyckligt lottad som har dig.

Sen ser jag en stor röd ROS & den gör mig riktigt glad,

då frågar du om jag med dig vill gifta mig.

 

Jag famnar dig med en stor KRAM,

viskar -ja det vill jag, i ditt öra.

Detta förhållande är vårat BARN som nu ligger i famtidens ram,

Du har ju mitt hjärta kunnat beröra.

 

  • Linda Elvin



Fri vers av hjortfot
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-31 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot