Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats gåva...

Hjärtats gåva...

Sitter här bland folk jag känner,
men känner mig som en främling på en tågstation.
Är det en känsla från tidens gångna ränder,
eller är det en falsk kommunikation.

Ska livet ständigt vara fyllt av rädsla & hjärtkramp,
eller ska det vägas upp av glädje & lycka.
Hitintills så har mitt liv varit en stor del av kamp,
men jag har klarat det rätt bra ändå kan jag tycka.

Nej jag är inte rik på pengars vis,
utan på ett bättre sätt om du nu frågar mig.
Med kärlek från hjärtat finns inget pris,
så öppna ditt hjärta för kärlek från mig till dig.

- Linda Elvin




Fri vers av hjortfot
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-01 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot