Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
baserad på tre ord som Nanna X gav mig i utbyte : källarsval, ödlestjärt, undersöka


Svans nr 7 : Käppens Odödliga Stöd

 

 



Hävd över käpp

sitt oändliga stöd

dear old chap

stoltserar hon med

handtag av ödlestjärt

slingrar sig överallt

längs stugtrösklar in

till slottstrappor ut, genom spegelskärvor får änden undersöka

hemmablint skrot & korn

erinnt sich kärringen huru

trolska fingrar fordom trevade

över hennes svankryggs Schwanze

dess timglasblåsta sandgrop

kändes everything else but

källarsval, snarast kärleksfull

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-01 23:51



Bookmark and Share


  Minkki VIP
gillar blandspråk :)
2015-09-09

  Nanna X
Gillar språkblandningen :-)
2015-09-02

    prima donna
Tänk vad tre ord kan göra...får mig att tänka på att koka soppa på en spik :) och smekningen var ju annat än källarsval i timglasformad svankgrop
2015-09-02

  Nanna X
Vackert porträtt av ärevördig tant & käpp :-) fint hur de triggar minnen tillsammans!
2015-09-02
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP