Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammelmedia stinker av lögn och förtal

Det blir bara värre och värre
medias lögner och vinklingar
håller på att vittra sönder
äntligen som jag längtat...
för var dag som går avslöjas de
de hatar "allas lika värde"
de hatar yttrandefrihetens röst
de tål bara inte folk som
säger dagens sanningar!
beskyller dem för att hata
att de inte gillar olika...
de om någon tycker INTE om olika
de vrålar och gapar och skriker
beter sig som argsinta vilddjur
när de blir attackerade med ljus!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-03 10:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De älskar det som är onaturligt och hatar rättfärdighet.
2015-09-03

  Bibbi VIP
Applåd!
2015-09-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP