Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hello Elton & Taupin on Yellow Brick Road! ...nionde steget... till Your Sister Can't Twist But She Can Rock'n'Roll


(no Pinball Pinup) spelar Spinnrock på Pinnstol





sitter på sin pinnstol

låtsas trampa spinnrock

minns hur hjulet rolla

spindeltråd längs ryggen

virar hård mjuk wire

då fanns ingen PIN-kod

knappt ens pinball wizards

kanske nån pinuppa

nystats upp med bysten

ej sydd som sin syster

fin nog lida pin men

twistar trolska otyg

kritas streck på murbruk

for a half pint porter

nitton öres smörkol

pinnar på mot tåget

hinner nästan utgå

spindelharpan ensam

dansar med sin Spinnstol

 

 

 

 

 




Bunden vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-05 22:22



Bookmark and Share


  Nanna X
Fin rimlek om en alternativ gunghäst :-)
2015-09-06

  TrollTörnTrappan VIP
fotnot : som små satt vi på typ mormors spinnrock, alltså direkt på, och trampade nästan som på en cykel, fast bara med ena foten; vi kunde sitta där tråden eljest skulle löpa om möbeln hade varit i bruk...
2015-09-06
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP