Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där står du

Jag känner vibrationerna i min bakficka
mina otympliga fingrar försöker hala upp telefonen
fan. jag tappade den!
ljuseffekterna distraherar mig, men till slut ser jag!
jag skyndar mig att svara

Hallå?! svarar jag andfådd.
musiken är för hög för att jag ska höra någonting
"vänta lite! jag ska bara gå ut"
försöker jag få fram
men alkoholen har gjort min tunga osmidig.

jag skyndar mig emellan vimlande människor
och stöter in i axlar och ilskna blickar
den kalla luften slår emot mitt ansikte
när jag väl kommer ut.
äntligen kan jag höra mina tankar igen.

den dunkande musiken har fått min hjärna att domna bort
jag tittar ner på mobilen och försöker ringa upp
jag sneglar runt bland ansiktena utanför baren
mina ögon låser sig när de möter dina
där står du.

där står du med en cigarill i mungipan
och telefonen i handen.
så närmar vi varann oundvikligt, som magneter.
vi kysser varann och jag drunknar i din mun

jag känner smaken av dig, cigarillen, och...
tequilan. mina favoriter allt ihop.
när vi har nöjt oss med utbytet så drar vi bort ansiktena
för att hämta luft, och jag kan inte göra annat än att stirra,
stirra in i dina vackra gröna ögon.

"ta hem mig nu" viskar jag.
du ler ditt otroliga leende, tar min hand och går.




Fri vers av Johanna Linea Dahl
Läst 189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-06 18:00



Bookmark and Share


    jesse james
Levande text.Gillar/jj
2015-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Linea Dahl
Johanna Linea Dahl