Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stark idag.

likt Kenta känner jag mig stark idag.
den outtalade tävlingen mellan oss är över
och jag stiger ut ur ringen som vinnare.
oövervinnerlig.

med skakande ben ska jag nu ta mig ned
för trappan som leder bort från ringen.
ringen som var du och jag.
sista trappsteget och jag är nere.
Nere vid botten, och inse att det är över.

In i omklädningsrummet och gå igenom varje drag.
ligga i sängen och övertänka varje ord..
dränka tankarna under duschstrålarnas heta piskande.
var vinsten verkligen värdig?
Jag vann på knock-out, golvade dig totalt.
men till vilket pris?
jag sårade dig, förlåt.

kanske inte känner mig så stark ändå..




Fri vers av Johanna Linea Dahl
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-17 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna Linea Dahl
Johanna Linea Dahl