Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dags att börja söka

när ska man börja köpa lögnen att man bara ångrar det man inte gjorde?
jag kan tänka ut minst 10 saker jag gjort som jag ångrar.
allt som oftast slås jag av den totala rastlösheten som ständigt infinner sig i min oroliga kropp... det är precis som den rotat sig fast och vägrar att lämna. precis som att jag skulle sakna den om den försvann.
den leder bara till en ständig jakt till att hitta något som bedövar det om så för en liten stund.
Jag har tappat mig själv och vet inte hur jag ska hitta tillbaka, och den känslan är det mest otäcka och verkliga jag någonsin känt. När jag vänder mig om för att kolla efter brödsmulorna som jag skulle lagt ut på mina villovägar möts jag av en stenvägg. En vägg som slår mig medvetslös, då jag inte ens ser skepnaden av den jag var förr..




Fri vers av Johanna Linea Dahl
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-04 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna Linea Dahl
Johanna Linea Dahl