Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men det har alltid varit du och jag.

där står du...
i all din skönhet och det svider i hela mig, samtidigt som jag blir så himla lycklig av att du fortfarande tittar på mig på samma sätt som förr. även fast att du har en ny tjej på din arm, så ger vi varann ännu fjärilar i magen. Än lyckligare blir jag när hon kommer fram och ska markera sitt revir genom att kyssa dig, medan alla runt om kring, liksom du och jag vet att du egentligen är min. Jag tycker mer synd om henne, för att du låter henne tro... tro att du vill ha henne lika mycket som hon vill ha dig. Att genom bara stå och iaktta varandra, du och jag.. skakar vi hennes värld av osäkerhet. Jag vet, för jag har själv stått där hon står. Men det har alltid varit du och jag, jag och du.
jag vill vända mig till henne och förklara. att vi delar ett förflutet han och jag, och vi är ledsna om du är sårad över det... för uppenbarligen är det något varken han eller jag kan bortse ifrån.
han tar min hand och vi går hem. Jag är ledsen.. jag är ledsen för jag blir så jäkla lycklig.




Fri vers av Johanna Linea Dahl
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-06 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna Linea Dahl
Johanna Linea Dahl