Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

8 till 5

Beep Beep min mobil ringer!

Vaknar upp och undrar om det är larmet, Facebook, Instagram eller kanske Tinder?
Jag lyfter luren och hoppas på turen.
Turen att nån erkänt min existens i cyberspace.
Men trots alla likes och mail, så känner jag mig fortfarade som ett djur fängslad i buren.

Det kan ske att jag får egna tankar idag?
All information som jag blir bombad med dagligen gör att min fantasi blivit svag.

Är jag en robot? I, robot kanske inte är endast en saga?
Jag dansar ju dansen, hur kan jag då på musiken klaga?

Jobbar från 8-5 ,
Yes!
Nu är klockan 8 i 5!

När ska jag få lämna min bur och hitta hem?









Fri vers av Goran Tekoshar
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-07 11:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ibland väljer vi fel musik, ibland känns det som man är emellan något, inte hör hemma varken här eller där. Det är det som gör oss levande, vi 'känner'
2015-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Goran Tekoshar
Goran Tekoshar