Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här simmar åsiktsförtryckare

Jag ler och skriver på
överallt finns de
som inte tycker om
då man öppet
deklarerar sitt
motstånd till media
och politiker
här på poeter
simmar många
åsiktsförtryckare
bevisar bara på
hur det är ställt i
mitt lilla fosterland
man får inte
sticka ut helt fritt
då hugger de
som gammelgäddan
är det inte
diktaturfasoner
de håller på med
jo självklart!
jag skriver vidare
de kan hålla på
friheten kallar på mig!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-07 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP