Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakuum

En krossad spegel

En stig med ett tydlig slut

I ensamhetens bubbla levde,

verkade, 

Jag

Grävandes min egen grav




Fri vers av Leosm
Läst 559 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2015-09-07 18:42



Bookmark and Share


  Maria Larsson
Fin
2015-09-10

    ej medlem längre
Ensamhetens bubbla, berör.
2015-09-10

  Angel of love
Berörande men fantastisk skriven.
2015-09-08

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2015-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Leosm
Leosm