Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pinne nr 1 : Taktpinnen

 

 


tappar mot

notställ med

upptakt på

TRÄ

spelar nu

kryddhyllan

rytmvinklat

KRIG

oboer

tromboner

piano

PAUS

strax ringer

triangeln

besvarar

KLANG

jonglerar

tre händer

trumstockar

FALSKT

staccato

krympterar

strukturer

STRÄCKS

trappsteg längs

scenen känns

lucka i

VÄGG

klättrar jag

hisnande

ut mot ett

TORG

trillar näst-

an av pinn

vrider mig

IN

återtar

örnnästet

fotfästet



 

 

 

 

 

 




Bunden vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-10 10:53



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Den var kul! Nu försöker jag hänga med i hela serien, väntar med intresse på dina ordsträck!
2015-09-18

  Nanna X
Härlig rytmik som nästan får en att trilla av pinn :-)
2015-09-10
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP