Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pennan tvingar mig att skriva ut, den vill varna och sprida budskapet om sanningen!


Bakom fasaden lurar terrorister

Flata dumma naiva politiker
blundar inför verkligheten
men inte så konstigt faktiskt
de är ju blinda och döva
jag skriver och skriver och skriver
till flera av våra politiker
väntar på svar som svensk skattebetalare
för jag känner mig fruktansvärt kränkt
jag kräver att få höra ett livstecken
för det är min självklara rätt!
men tyst som muren är de....
de har öppnat dörren på vid gavel
alla som vill får träda in genom den
men vilka gömmer sig bakom fasaden
många vill ju inte uppge sin identitet
därför att terrorister gömmer sig
bland alla som strömmar in...
och så står den s.k ledaren och deklarerar
bara kom in bara kom in bara kom in
han har verkligen inte alla hästar hemma
han bjuder in dem att slå läger och planera
han har tappat förståndet!!!




mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-10 12:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
http://www.gd.se/gastrikland/gavle/kommunledningen-vi-maste-stalla-nya-fragor-till-moskens-foretradare

2015-09-10

  Bibbi VIP
Så är det.
2015-09-10

  Larz Gustafsson VIP
Här i Gävle har det kommit fram att det finns extrema islamister i en av moskéerna - den största.
Gefle Dagblad har kört en artikelserie om detta och förmodligen kommer den att fortsätta.
2015-09-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP