Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur känns jag nu?

hur ser jag ut nu under strålkastarljuset
sätt mina ögon i fokus det är känslan
det handlar om att exploatera alla mina
skelett i garderoben ge lite mer bara

lite till alla dom andra som jag förträngde
mina baktankar blev sommerbleka kinder
och du blev min glöd lägg dig under min fot
jag är Pelle Erövraren du är mina plåster

över barndomssåren åren som blev mina
motståndare att kämpa med i inbördeskrigen
förlorade jag mina vänner föll jag ner på knän
som skrapad från asfalten kallas jag trubbel

blev mitt andranamn mitt förstanamn existerar
inte bland alla barnen på gatan leker vuxna så
nu har centimetrar fått en annan innebörd för
några få som ser upp till mig jag ser ner på er

och hur känns jag nu placera mitt ego på scenen
sätt mina händer i fokus för det är alltid slagen
det handlar om att förneka inte gömma alla mina
blickar riktade mot marken jag låter ridån falla




Fri vers av pyret
Läst 352 gånger
Publicerad 2006-04-21 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyret
pyret