Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mr. diktator: Du snackar om allas lika värde och rätt, du ljuger!


Mr. diktator!

Mr. diktator fortsätter att
köra över svenska folket
han tvingar och kräver
vi har inget att säga till om
han lyssnar inte på de
som har en annan åsikt
som tycker annorlunda
som inte håller med hans ord
hans uppfattningar och
hans tillvägagångssätt
då morrar han och hugger
han blir rödfärgad av ilska
man får INTE säga emot
åsiktsfriheten är hans motståndare
men det är bara att fortsätta
att hugga tillbaks med sin rätt
att tycka och tänka högt!
alla har rätt att säga skriva sin åsikt
Mr. diktator du ska inte tro annat!




mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-11 09:19



Bookmark and Share


    Naji Yaaqoub VIP
Världens nya Hitler

Tyskland; Sverige och Frankrike!

och så massa applåder!


2015-09-11

  Bibbi VIP
Applåd!
2015-09-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP