Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skit i mej!

du gör allt för tillfredsställa mej och mina behov
men jag blir aldrig nöjd
jag behöver någon som inte bryr sej
någon som skiter i allt jag säger
i alla fall ibland




Fri vers av Nattfjäril
Läst 327 gånger
Publicerad 2004-09-12 14:53



Bookmark and Share


    Bob
som i glasblåsarns barn..jo det e sant, ibland orkar man inte med för mycket av det goda..
2004-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Nattfjäril
Nattfjäril