Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni ligger risigt till hördes rösten säga

Ett telefonsamtal kom i morse
från andra sidan av Atlanten
personen var oroad över Sverige
ni ligger risigt till hördes rösten säga
världen pratar om kaoset
det som pågår där och verkar öka
jag höll självklart med
jag bor ju och arbetar här så jag vet
sa att politikerna bryr sig absolut inte
om sitt folks åsikt och varningar
att diktatureliten bara kör över
avslutade konversationen med orden:
jag lägger bara in högre växel i mitt skrivande
de ska inte tro att min penna ger sig så lätt
friheten för den framåt i styrka och kraft
lögnen är min ovän sanningen min vän
och den kommer att segra!




mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-12 15:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Helt klart ligger vi risigt till i Sverige...
2015-09-12

  Larz Gustafsson VIP
Telefonsamtalet kom från USA, inte sant?
Jag angriper dem aldrig för angripandets egen skull utan för att jag anser det vara relevant och befogat.
Det finns mycket som är bra i USA, men landet styrs av en frimurare. En sådan har alltid sin lojalitet först och främst hos sin orden och den nya världsordningen. Glöm inte det.
2015-09-12

  mare VIP
Till Larz:
Nu snackar jag om Sverige
jag vet att du inte
tycker om USA
du angriper dem
mer än gärna!
jag har ju bott där
över 15 år
mycket erfarenhet
därifrån...
Sverige är under attack
helt klart
punkt slut!

2015-09-12

  Larz Gustafsson VIP
Även USA ligger risigt till.
Glöm inte profeten David Wilkerson och det han fick bära fram i form av profetior. Det finns nedtecknat i böcker som "Synen" och "Stöt i basunen".
Jag skulle tro att Förenta Staterna ligger sämre till än Sverige.
2015-09-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP