Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad jag vill ha, känna och förtjäna


Jag vet vad jag vill

Jag vet vad jag vill ha, vad jag nu ska förtjäna
Att få den person som gör mig svag i knäna
Jag vet vad jag vill känna, vad alla önskar få
Den person som man vill va med tills håret blir grå
Jag vet vad jag vill ha, nått jag redan känt
Att känna det igen och glömma det som hänt
Jag vet vad jag vill men jag måste vänta
En andra chans av lycka är vi förtjänta
Jag vet att jag skulle ta chansen om den kom
Och det viktigaste är att inte ha bråttom
Kommer vaka över dig tills jag går bort
För tiden med dig blev allt för kort
Skulle aldrig förstöra något i ditt liv
Men jag hoppas det tar slut så vi kan ta ett kliv
Jag vet att vi ändå var menade att vara
Den första dagen och kyssen, minnen att spara
Kärlek vid första ögonkast det sa du till mig
Och nu efter denna tid kan jag bara tänka på dig




Fri vers (Fri form) av Michael Em Moore
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-13 03:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Em Moore
Michael Em Moore