Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Andetagen som ger dig liv


Andetag

En gång var du mina andetag, det som gav mig liv
En gång var du den som gav mig mod att ta ett kliv
Ett andetag var allt jag hade innan allt tog slut
Och att kippar efter luft gör jag hela livet ut
Du var mina andetag luften som gav mig frid
Du var känslan i bröstet under våran tid
Att inte kunna andas och drunkna här i smärtan
Och inte veta varför man får brustna hjärtan
Att du är mitt andetag och luften jag vill ha
Det är inget jag förnekar men tänk vad vi kunde va
Du är mina hjärtslag och utan luften dör dom snart
Och allt som jag kan hoppas på är en ny start
För du är luften jag vill andas och allt jag håller kärt
Bara en chans till för lycka, för risken är det värt
Du är luften som nu blir mitt sista andetag
Förlåt för mitt brustna hjärta, förlåt för jag var svag




Fri vers (Fri form) av Michael Em Moore
Läst 266 gånger
Publicerad 2015-12-28 03:07



Bookmark and Share


  Amari
Som hämtat från den text jag nu själv skriver på. Därför gör det dubbelt ont. Känner så väl igen.
2015-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Michael Em Moore
Michael Em Moore