Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag lever men helt utan mitt hjärta


Som levande död

som levande död vandrar jag, med tyst hjärta och utan slag
som levande död drömmer jag tillbaka till tiden då kärlek var lag
som levande död vandrar jag och vill bara höra dina andetag
som levande död gråter jag för utan dig är jag så svag
som levande död skäms jag att du ändrats som natt och dag
som levande död utan andetag önska man att det var du och jag




Fri vers (Fri form) av Michael Em Moore
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-09 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Em Moore
Michael Em Moore