Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frida, du är bäst. Allt löser sig. Finns alltid här.


Jag ska ge dig ett hjärta

Stöörstaste hjärtat till dig.

För att du är bäst.

När du fått störstaste hjärtat ska du få några till




Övriga genrer av osynlig
Läst 670 gånger
Publicerad 2006-04-21 23:21



Bookmark and Share


  Zara VIP
ÅH...; / vad fint!

/Z
2006-04-25

    ej medlem längre
*och kramar*
2006-04-22

  Ord
Skickar vårblå himmel över er båda på promenaden.

Kram

/ Crister
2006-04-22

    ej medlem längre
Linn
nu får det bli imorgon.
Och du får promenera med mig.
2006-04-22
  > Nästa text
< Föregående

osynlig
osynlig