Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han som sa: öppna era hjärtan!

Han som sa: öppna era hjärtan
har 156.000 kronor i bidrag
från skattebetalarna varje månad!
han vet hur han ska roffa åt sig
hans handlande går inte ihop
med hans tidigare sagda ord..
då han genomförde stora nedskärningar
i socialförsäkrings ­systemet för den
svenska medel- och arbetarklassen
man kan aldrig lita på en politiker!
så Fredrik jag tycker du ska öppna plånboken
och dela ut dessa pengar till fattiga
se så föregå nu med gott exempel
visa hur man öppnar ett hjärta!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-14 21:21



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Väldigt skarpsynt skrivet

instämmer i orden dina
2015-09-14

  Vici
"se så föregå nu med gott exempel
visa hur man öppnar ett hjärta!"

Så bra skrivet.

Men det är väl lättare att öppna det allmännas plånbok än sin egen...

Med tanke på vad som finns i en del hjärtan är det nog bäst de förblir stängda kanske... ;)

2015-09-14

  Bibbi VIP
Håller med.
2015-09-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP