Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så som det känns

liv som en rävsax
redo att gräva sig in
i trötta byxben




Bunden vers (Haiku) av Sofiapoema
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-15 03:22



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
bara att gilla, tänker mitt jag
känslosamt kort, till just behag
2015-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema