Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske jag har haft samma titel


Psykisk Ohälsa!!

Regel nummer 1
Håll käft!
Regel nummer 2
Den finns inte!
Saken är tabu och varför
Är det så svårt att tala om för vänner att;
Nu mår jag piss?
Är det bättre med cancer
Ser vänner, ser mig själv
Det är bra, tack och du själv?




Fri vers (Spoken word/Slam) av Federico Romano
Läst 270 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-09-16 20:40



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
så sant bra att du lyfter upp detta som ej längre borde på ngt vis vara tabu belagt.
ju mer öppenhet desto större förståelse


2015-09-24

  Lars Hedlin
Jo men visst..världen är ju en kluven plats!
2015-09-19

  ResenärGenomLivet VIP
Många ställer frågan "Hur mår du"?
Men få vill lyssna på det ärliga svaret...
Bra att uppmärksamma problemet...
2015-09-19

    Dan Myrbeck
Psykisk ohälsa är ett otroligt utbrett och stort problem i hela världen.
I en del länder behandlas människor extremt ovärdigt och får dålig eller ingen hjälp.
2015-09-17

  DominiQueen
Va? Det är väl ärlighet som gäller bland vänner..??? Knepigt jag försöker sovra så jag har äkta människor omkring mig så vi kan prata öppet om det som ligger i9 hjärtat - annars är det väl ingen vits att konversera el umgås?
jag tycker om att stötta vänner likväl att skratta med dem - det skapar en vacker atmosfär av tillit.. Ovärderligt..
2015-09-16

  Ingrid Trolle
Jag undrar hur länge
det ska dröja innan
folk inser att det inte
finns något
"ryckuppdighandtag"
Har aldrig funnits och
kommer aldrig att uppfinnas
Vart tog empatin och förståelsen
vägen?
Bra rutet!
2015-09-16

  Solitaire VIP
Ah, du glömde ju regel nummer... Ja... Huvudregeln:
Ryck upp dig!
För det är ju ingen jävel som fattar hur det funkar. Hur uppryckningshandtaget har gått i baklås...
Om de inte varit där själva, förstås, och det önskar vi dem ju inte, trots allt.

2015-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano