Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte de onda, utan de goda människornas tystnad

Det farliga, sa Martin Luther King
det är inte de onda människornas ondska
utan de goda människornas tystnad
du har så rätt Martin!
dina ord inspirerar
min mun ska tala så länge jag lever
kommer aldrig att tystna..
öppnar den då den ska öppnas
särskilt när lögnen är igång
och förgiftar folks hjärnor
då måste jag agera mot
med min sanna vän, sanningen!
mot orättvisor av alla de slag
mot det som förstör trycker ner
som diktaturbeteende!
självklart att jag öppnar munnen
för att försvara demokratin
och den svenska yttrandefriheten
jag kan inte hålla tyst!




mare








Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-20 10:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"självklart att jag öppnar munnen
för att försvara demokratin
och den svenska yttrandefriheten
jag kan inte hålla tyst!"

Så är det för mig också.
2015-09-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP