Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min härliga, instängda frihet

Hur härligt det är att vara fri
och jag kan skriva precis vad jag vill för att hon ville det
Åh, vilken härlig frihet hon gav mig när hon sa
gör som du vill för det vill jag
Nu kan händerna flyga på hennes begäran, min underbara frihet
Jag är fri mina händer är fria
Allt tack vare att hon gav mig friheten att inte bestämma




Fri vers av sara-alice
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-04-22 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sara-alice
sara-alice

Mina favoriter
I´m not there
självklart