Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Be för människor i nöd

Söndagen har passerat
kvällen är tyst och skön
sen innan jag ska sova
ska jag be till Gud en bön
tacka för dagen som varit
be för människor i nöd
finns så många som behöver
hjälp kraft och stöd




mare







Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-20 20:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så viktig uppmaning.
2015-09-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP