Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var allt verkligen bättre förr?

På medeltiden använde de inte wikipedia
Och Jesus var inte den som hängde på youtube
Förr fanns det inte ens toalettpapper
Ja, allt var så mycket bättre förr
Nietzsche jämmrade sig för sina magproblem
Och högt skrek Platon att han behöver ladda sin mobil
Hör hur bonden viskar till sin son att han aldrig kommer vara mätt
Och se hur den fattige tiggaren säger till sin dotter att hon måste dö




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2015-09-28 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP