Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oh oj oy - En sång!

Oj vad du var glad den dag då jag fick natten rakt i ansiktet
Oj vad du var glad den dag då jag fick katten rakt i famnen
Oj vad vi är glada nu när natten äntligen kommer
Och oy vad vi kan sjunga fint hela denna kvällen
Oh oy oj oj oj oj oj oj oj yo oy oy oj jo jo oj oj




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-28 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP