Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säkerheten och tryggheten finns inte kvar

Säkerheten och tryggheten
finns inte längre kvar
man måste vara försiktig
det är inte som på gamla dar
överfall rån och våldtäkter
har blivit vår vardagsmat
och varje dag serveras våld
uppå folkets uppläggningsfat
handgranater och skjutvapen
finns också på vår meny
smaken är så fruktansvärd
mår så illa att jag vill spy




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-30 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP