Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fors av silver

Djupa andetag
natten väntar tiden
i skymningen

Stanna hos mig
vid forsen i natt

Slut mig i din famn
känner hettan
från ditt bröst

Själar på drift
söker en väg

Sluter dig i min famn
dubbel hetta

Månljus
bryter tidens
nattskuggor

Skapar spegelbilder
över vatten
som silver i forsen

Tid i stillhet
i annan tid

Tid att andas

©SkymningBlå




Fri vers av Skymning Blå VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-10-01 19:23



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Verkligen en vacker och meningsfylld text/ kram
2015-10-06

  Lars Hedlin
Tycker om din text!
2015-10-04

  Hanna Mari Wallin
ljuvligt skrivet
2015-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Skymning Blå
Skymning Blå VIP