Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Uppenbarelseboken 5 och 8 av Johannes av Patmos, en pastor från slutet av det första århundradet landsförvist för sin tro. Bild Google


Alla hade var sin harpa.


Alla hade var sin harpa

och var sin skål,

en guldskål

full med

rökelse,

bönerna från Guds heliga folk...


Trumpeten ljuder.


Jag såg hur de sju änglarna

som alltid står redo hos Gud

fick var sin trumpet.


Sedan kom en annan ängel

som bar på ett rökelsekar av guld

och ställde sig vid altaret.


Han fick en stor mängd rökelse

för att kunna offra Guds heligas

böner på altaret framför tronen.


Röken vällde upp från de heligas

rökelsebemängda böner och steg

upp på ängelns hand till Gud.


De äldste hade inför tronen skålar fulla med våra böner


Jag vet att jag en dag kommer att få bittert ångra

att jag inte ägnade mer tid i bönen och förbönen.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-10-02 17:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vi får säkert ångra alla, både ett och annat.
2015-10-02

    ej medlem längre
Jag har ingen harpa å jag överlåter till Herren åt, nu är det tid för bön. Jag har bara en kärringharpa! Ha ha
2015-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP