Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Uppenbarelseboken 1:3 av Johannes av Patmos, en pastor från slutet av det första århundradet landsförvist för sin tro. Bild Google


Johannes på ön Patmos.


Lyckliga läsare!


Lyckliga ni

som hör

och bevarar

profetians ord,

vartenda ord

som står skrivet

i denna bok!


Det är snart dags.


Jag har bara skummat igenom Uppenbarelseboken här men föreslår att Ni som verkligen vill veta vad som står för dörren att gräva djupare och vara redo för det som kommer att övergå världen inom kort.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-10-02 18:48



Bookmark and Share


  louisegirl
Så sanna ord <3
Det gäller att vara vaken!
Fint förmedlat!
2015-10-04

  mare VIP
Sanningens ord!
2015-10-03

  Eva Helene VIP
Engagerat och inspirerat skrivet!
2015-10-02

  Hanna Mari Wallin
Bra budskap som behöver påminnas om och om igen
2015-10-02

    ej medlem längre
Den är verkligen aktuell för tiden som kommer. Det är nog mycket här som vi inte förstått än...
2015-10-02

  ResenärGenomLivet VIP
Denna uppmaning kan vi aldrig få för mycket av...
2015-10-02

    ej medlem längre
Vi väntar ser tiden an. Han skall ju komma å vi förtrösta å vakar varje natt!
2015-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP