Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minor

Mina känslor är som små minor
Man trippar på tår för att inte sprängas
Ibland råkar man att gå på en liten mina
Då smäller det, hjärtat, hjärnan & känslor
Känslor som expanderar
Känslor som förstummar
Minor som håller in mina känslors-tummar




Fri vers av LUTHER
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-04 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LUTHER
LUTHER