Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens dörr

Intill den falnande glöden
Förtäljs legender från förr
Berättelser om livsöden
Som gläntar på tidens dörr

Lika flyktiga som lågorna
Som blott förväntas ebba ut
Men dansar ändå i vågorna
Till ett evigt liv utan slut

Ty de handlar om andetag
Om livet i mörker som ljus
När det formar ett vi av jag
Till toner av forsarnas brus




Bunden vers (Rim) av Skaldafnord VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-05 19:49



Bookmark and Share


    J. Herward
Hittade denna, din dikt på s.94 (Make Love Not War) - En utav dem som har berört mig lite extra och som verkligen sticker ut och bryter ny mark.


Tack!
2015-12-10

  axveronika
det där frammanar en härlig känsla
jag är där, tror jag
2015-10-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som väcker tankar och känslor!
2015-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Skaldafnord VIP