Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturen var vred

Ett klippskred
ett härjat sår i mark
Naturen var vred
stolt mäktig och stark
Och människan led
utan sin ark
Ty man glömt sed
Såväl som ed




Bunden vers (Rim) av Skaldafnord VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-05 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skaldafnord VIP