Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögn media fortsätter sina vinklingar

Lögn media fortsätter sina vinklingar
det är otäckt hur de sprider sina nyheter
förpestar vilseleder lurar in läsare i fällor
märks klart att de hatar sanningen..
de avslöjar sig själva med sitt beteende
har genomskådat detta för länge sen
totalbojkott är vad det handlar om
och min skadeglädje är stor då jag hör
hur många det är som insett vaknat upp
och totalvägrar deras förljugna skräp!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-06 10:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Själv har jag valt att ge kärlek till sanningen rum.
2015-10-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP